Kruisje

Jaja, ook ík heb last van vergeetachtigheid ofwel zwangerschapsdementie.
Ik weet het en probeer ook allerlei trucjes en foefjes uit de kast te halen om dingen niet te vergeten.
…Gisteren dus ook weer. Kom ik thuis met een kruisje op mijn hand.
Denk je nu echt dat ik nog weet waarom ik dat kruisje daar neer heb gezet????
Nee dus….
 
Dat werkt dus ook niet!
Bij deze wil ik dus alvast mijn excuses aanbieden..misschien hadden we gisteren een afspraak? Krijg je nog geld van me? Heb ik je iets beloofd? Sorry sorry sorry.
 
Iemand nog andere tips om deze (hopelijk tijdelijke)dementie te bestrijden???

Reacties

henri dwars op 13-12-2007 14:36
Ha die Linda,
 
Nou, daar zeg je me zowat. Ehm, om maar met de deur in huis te vallen; dus zeg maar zonder dralen en omwegen, want daar hebben Jan en ik best wel moeite mee, soms dan, ik bedoel, je kent dat wel he, maar goed, op het einde weet ik dan niet meer hoe ik de zin af moet maken danwel wat ik eigenlijk precies wilde zeggen, dus vergeef het mij maar want dementie is niet aan zwangerschap gekoppeld maar eerder aan, nou ben ik verdorie weeeer vergeten waar het over ging Linda..
Maar ik heb het je (alweer) vergeven meissie.Ik denk dat namens het hele F-O spreek als ik zeg dat ehhhhhhh, nou ben ik weeer wat vergeten, moeet niet gekker worden.. maar goed, waar was ik ook al weer gebleven? Wij denken trouwens allemaal dat het een……. gaat worden. Jij ook? Mooi zo!
Maak er in elk geval nog een paar hele leuke laatste loodjes van en wij wensen jou een hele…… verdorie, ehhhhh, nou vooruit dan:
Keiveel succes en geniet ervan..
 
Groetjes
 
Henri
aapiedebruijn op 13-12-2007 14:57
jaja….. ehh Henri was de naam toch?
Ik zal jullie ook missen hoor!
En wacht met smart op de eerste reaktie van onze “master” J. B.
jan (geloof ik) op 18-12-2007 10:56
Je zult het maar meemaken, dat je je niks meer kan herinneren. Wat overigens niet alleenzwangere vrouwen overkomt….(is overigens een heel rare zin, want ooit een zwangere man gezien??)
Ik sprak onlangs iemand die ook kruisjes zette op zijn hand, als geheugensteuntje, echter vergat telkenmalen waarom er een kruisje stond…uiteindelijk belandde deze persoon in een inrichting, maar mag inmiddels weer alles zien van de dokter. Deze persoon mag eigenlijk de inrichting van de specialisten verlaten, echter hij is dit vergeten. Hij is ook zijn adres kwijt…zo zie je maar ieder huisje heeft zijn kruisje..de vraag blijft desalwelteplus waar dat verrekte kruisje voor staat!!
Linda, ik wens je veel succes met de laatste loden, en hoop dat het reusltaat je goed bevalt…
 
Jan
 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *