Glimmende ballen..

                                      

Gisteren ergens bij ons in de buurt een leuke kerstboom gehaald en deze vol gehangen met ballen en slingers.  Het is dus bij ons nog steeds een echte met van die lampjes die lijken op kaarsjes, nee..voor ons zeker geen neppertje! Laat die naalden maar lekker vallen. En die dennengeur hoeft voor mij zeker niet uit een flesje te komen. Ik haal de natuur met kerst in huis!
 
Het is best een grote boom, met van die doodgewone rode en zilveren ballen, en van die hele simpele strikken. Een beetje Engels doet het aan… gewoon zoals het hoort!
Niks geen auberginekleurige ballen of terra-ballen…waar halen ze ze überhaupt vandaan??? …nèèèh voor mij geen duiven`.., vlinders… of wat dat ook in onze boom!
 
Jaja, het is altijd weer een festijn, dat volhangen van die boom…
Dat vond onze kat Bucks blijkbaar ook erg gezellig… Het is zijn eerste kerst en al die glimmende ballen en slingers zijn natuurlijk erg uitdagend!
Groot was dus ook mijn verbazing dat alles er nog inhing toen ik vanmorgen beneden kwam.
 
Vandaag de hele dag gewerkt. Ik durfde bijna niet de woonkamer naar binnen te gaan, bang voor de grote ravage die ik aan zou treffen..maar ik moet zeggen.
Het viel gelukkig mee.
Bucks heeft “maar” 1 bal gesneuveld en de boom zelf stond ook nog steeds rechtop!
 
….Ben echt benieuwd hoeveel ballen we er zo rond de kerstdagen nog over hebben!
 
Misschien dat ik nu al kan vragen of er nog mensen zijn die misschien op zolder nog van die gewone, saaie rode en  zilveren ballen hebben liggen??
 
Ik denk dat ik wel interesse heb namelijk!………….
 

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *