Niet fijn

Tja, op een gegeven moment moet je je er toch bij neer gaan leggen als het echt niet meer gaat. Eergisternacht weer amper geslapen. Gisteren toch maar de bikkel uit gehangen en gaan werken. Tot ik op een gegeven moment erg misselijk werd en allemaal sterretjes zag. Niet goed dus. Kan natuurlijk zijn omdat ik amper gegeten had(omdat ik me niet lekker voelde). Om 12.00 naar huis gegaan en tot 15.30 uur geslapen. Ik had het echt nodig blijkbaar. De rest van de dag/avond niks meer waard natuurlijk. Paul heeft me heel erg vertroeteld. Dat had ik  nodig! Ik zie wel hoe ik het weekend doorkom… Buiten het feit dat ik nu last van mijn rug heb, voel ik me tenminste niet meer zo slap en lusteloos als gisteren. Gewoon rustig aan doen dus….. Trouwens: Iemand goed in rugmassages???

Reacties

Wil van Margrêt op 08-12-2007 15:09
Ik weet niemand voor de rugmassage. Maar als je iemand vind wil ik hier ook gebruik van maken.
 
Groetjes Wil

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *