Over onze Kerst, schaatsen en de BiosBoot…

H茅 hallo! Daar ben ik weer hoor! Ik had het even heel druk met kerstvakantie vieren…

Donderdag hadden we een superleuk kerstfeest van mijn school. Echt. Ik heb echt de leukste, gekste collega鈥檚 茅ver!

Vrijdag hadden we kerstborrel en vlak voordat ik de kroeg binnenstapte, struikelde mijn lompe ik en lag ik daar dus voluit op het trottoir…..op wat schrammen na, niks aan het handje gelukkig. Maar de dag erna vonden mijn ribben mijn dropdown minder grappig zeg maar. Maar het was supergezellig geweest die avond!

Enniewee.
Eerste kerstdag ontbeten we heel kerstig samen en mochten wij het voorgerechtje verzorgen bij oMariet 鈥榮 谩 vonds. Daar was het erg gezellig samen…

Tweede Kerstdag blijft toch een beladen dagje, omdat we 2 jaar geleden plotseling afscheid moesten nemen van opa Bert…

Paul had bedacht om met z鈥檔 allen te gaan schaatsen, wat natuurlijk een superleuk plan was!
Ik was verstandig en bleef braaf toekijken. Echt, ik was echt een beetje bang voor botbreuken met dat kreupele lijf van me…

Maar de jongens hebben gen贸ten. En ik van hun natuurlijk!

B vond het Een beetje moeilijk, maar met een rekje erbij lukte het een stuk beter. Grote Zoon deed het ook een stuk beter dan de laatste keer!
Maar die O鈥檛je He? Dat is echt een genot om naar te kijken. Die schaatst daar gewoon met twee vingers in zijn neus weg…. en h茅茅l even leek het alsof ik daar kleine Linda schaatsen. Zo grappig. Ik herken mezelf z贸 in hem….(ik vroeger dan h猫?)

鈥榮 Avonds gingen we met z鈥檔 allen steengrillen en hebben daarna nog dagen in die vieze stank gezeten. Het was lekker maar z贸 vies die stank erna!

Vrijdag bracht ik B voor een logeerpartijtje naar oMariet en had O鈥檛je een kinderfeestje..

Een perf茅ct moment voor qualitytime met Grote Zoon. Die wilde d贸lgraag een keer met ons tweetjes naar Eindhoven. Z贸nder broertjes!…

Ik kreeg mooie kleren en hij mocht snoepjes scheppen. En zo was B toch een beetje bij ons….

Daarna moesten we ons eigenlijk weer een beetje haasten om Grote Zoon op tijd bij de basketbaltraining te krijgen en O鈥檛je op te halen bij het feestje…

Zaterdag haalde ik B weer op en deden we verder niet heel veel bijzonders. Paul wilde de kerstboom alweer afbreken, maar ik wilde er nog 茅ven van genieten!

Vandaag was het dan wel zover. Weg met die kerstmeuk. Alles gestofzuigd en gedweild. Hoppa. Weg ermee!

Vanmiddag ging ik sushi lunsjen met mijn BBF. Het beste idee 茅ver! Daarna nog een mini beetje geshopt. Helemaal leuk dus!

Vanavond heb ik een avondje met B in de BiosBoot. Banken tegen elkaar aangeschoven, sjippies erbij en samen netflixen… z贸 leuk!

De Grote jongens zijn met een vriendje en papa naar de nieuwe Starwars film in de bioscoop!

Nu gaan we ons langzaamaan voorbereiden op Oud & Nieuw! Ik heb er superveel zin in in elk geval!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *